Main Page Sitemap

Most popular

Välkommen till stans trevligaste skomakare nu i ny, fräsch större lokal! Kvarnen är en liten familjär galleria vid Vaksala torg. Kvarnen ser med spänning fram..
Read more
Sökte tjänstledigt från Marinen och läste för att få behörighet och för att kunna resa samtidigt., Olof Garnegård, jag har fått slutbetyg i samtliga kurser..
Read more

Utbytesstudier lund


utbytesstudier lund

den relevanta institutionen. Learning agreement, learning agreement är ett 3-partskontrakt som är obligatoriskt för utbyten i Europa. Kontrollera vad som gäller för just ditt land. Så här fyller du i dokumentet: sending Institution " eller home Institution " är Lund University.

Våra partneruniversitet har ofta flera internationella ackrediteringar och är högt rankade i internationella sammanhang - en bra garanti för att du får en hög kvalitet i din utbildning även under din utlandstermin. LTH skickar utbytesstudenter till över 100 universitet runtom i världen och ansökningsprocessen ser olika ut beroende på universitet. Om avtalet är universitetsgemensamt, det vill säga omfattar flera ämnen, administreras det av Internationella kansliet vid Studentavdelningen. Behöver du intyg på ditt tredje språk (tex franska, spanska eller tyska kan Internationella avdelningen LTH i förekommande fall intyga nivån mot uppvisande av gymnasiebetyg.

Health science center lund, Kristina lundström gävle,

"Faculty" är Faculty of Engineering och "Department" är din huvudinstitution på LTH. USA större än i andra länder, såsom obligatoriska försäkringar, vaccinationer, boende och visum. I vissa fall sker ansökan online, i andra fall ska den skickas med vanlig post och ibland måste den skickas på båda sätten. Vill du söka utbytesstudier vid just University of California? Det finns två typer av utbytesplatser: ämnesspecifika och universitetsgemensamma. Istället ges möjlighet att läsa på andra institutioner. Visum För länder utanför EU krävs i många fall studentvisum. Visumreglerna varierar från land till land. Gör en separat ansökan, se film om utbytesstudier, sidansvarig: ida dot thelander at er dot lu dot.

Charlotta lundgren
Carlotta outfit lund


Sitemap