Main Page Sitemap

Most popular

09/04/17 Äntligen har vi veckans sallad igen! Det finns även möjlighet att köpa sallad från salladsbuffén. Allt detta och mycket mer hittar du hos oss...
Read more
Visste DU ATT, linné hade under många år ett bråk med trädgårdsmästaren i slottsträdgården. . Uppsala, det finns många visningar ni kan följa med på..
Read more

Grafisk formgivning stockholm


grafisk formgivning stockholm

med formgivning av trycksaker, som årsredovisningar, reklamfoldrar och visitkort. Personal, sören Elelid Ägare/projektledare, startade företaget 1992 och arbetar som kundansvarig projektledare. Vi tror på att finnas nära till hands för våra kunder. Vi arbetar gärna med helhet, men tar också med glädje hand om mindre projekt. Vår ambition är att se till så våra kunder når lönsammare affärer och förbättrar sin image med kostnadseffektiv och kreativ kommunikation. Vi hjälper dig med allt från kontorstrycksaker, broschyrer och foldrar till storformat, så som affischer, vepor, banderoller och roll-ups.

grafisk formgivning stockholm

Kort och gott, en personlig trycksaksleverantör som levererar snabbt och finns nära dig. Vid större projekt har vi en arbetsmodell som leder oss mot mål och succé. Kontorshund / Förpackningsdekonstruktör, fransk bulldog som jobbat med förpackningsdekonstruktion och kundvård sedan 2011.

Majbrasa stockholms innerstad
Weekendresa stockholms skärgård
Strandvägen stockholm pris

Vi älskar våra jobb och har korta vägar fram till färdig lösning, oavsett om det är flygblad till mässan imorgon eller om det är en webbplats som ska andas kvalité och lanseras om några månader. Vi är flexibla, behöver du affischer, broschyrer, t-shirts eller kanske kaffekoppar med tryck på? Ditt telefonnummer, meddelande, captcha, vi är snabba, oavsett om du behöver 100 visitkort eller 1000 broschyrer kan du lita på att vi levererar på utsatt tid. Välkommen till, rätt Grafiska. Plucera på Facebook, plucera på Instagram, plucera Webbyrå i Helsingborg, Skåne, arbetar med webbdesign vilket innebär att vi bygger webbsidor, främst i verktyget. Vi arbetar i huvudsak med print och webb, men även med sociala medier och andra marknadskanaler som kan bidra till framgång. Låt oss tillsammans ta ett snack om budget och vad som kan göra störst nytta för. Med hjälp av den senaste tekniken säkerställer vi kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser. Kontakt ditt lokala tryckeri så hjälper vi dig! Plucera AB, post- och besöksadress: Plucera AB, Nedre Långvinkelsgatan 34, 252 34 Helsingborg. Våra webbsidor är unikt formgivna och fungerar i alla moderna webbläsare. Vi arbetar med kunder i hela Sverige, så söker.ex.

För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker inom utsatt tid och till rätt plats. Vi är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige och erbjuder grafiska helhetslösningar till små och stora företag. Hos oss på tryckeriet JustNu får du både en lokal personlig kontaktperson och möjligheten att avhämta dina trycksaker på 17 st olika JustNu-tryckerier runt om i Sverige.


Sitemap