Main Page Sitemap

Most popular

Tänk också på att elevbehandlingar ofta erbjuds mitt i veckan på lite mer udda tider. Erichsen never seemed to tryand she never had to: Everything..
Read more
Säljs på, produkten säljs inte på, se om den finns i lager på ditt närmaste ikea varuhus nedan. Sortiment och priser kan variera mellan varuhusen...
Read more

Restaurang cyrano prinsgatan göteborg


restaurang cyrano prinsgatan göteborg

Genomgående kvalitet i råvaror och vår service med din matupplevelse i fokus. DET franska KÖKET NÄR DET ÄR SOM BÄST! Prinsgatan, dET franska KÖKET NÄR DET ÄR SOM BÄST! Vi har även möjlighet att anordna större event på restaurangen. Cyrano Prinsgatan har valt ut en bred vin och öl sortiment anpassad till de jätte goda rätter som restaurangen serverar. Restaurangen har ca 70 sittplatser och är otrolig mysig, vilket passar utmärkt för era särskilda och även romantiska möte. . På denna otrolig mysiga restaurang serverar vi våra välkända provencalska pizzor som bakas i äkta vedeldad stenugn från råvaror av högsta kvalitet utan kompromiss. Man bestämde sig för att satsa klart och tydligt på ingridienser av högsta kvalitet.

Restaurang cyrano prinsgatan göteborg
restaurang cyrano prinsgatan göteborg

Viking restaurang stockholm gamla stan
Göteborg stockholm
Billigaste flyg göteborg stockholm

Restaurangen är designad efter den provencalska miljön. Här började man baka provencalska pizzor i äkta vedeldad stenugn för första gången i Sverige. Nyheter, fÖR KVÄllens pizza kontakta OSS PÅ telefon. Vi har även À La Carte och fullständiga rättigheter. Hjärtlig Välkommen för att skapa din upplevelse. Birtro Cyrano på Södravägen 69 i Göteborg öppnade sina portrar sommaren 2014. Därefter har Cyrano ändrat hela pizza kartan i Sverige. Detta har lett till en fantastisk resa som har möjliggjort att idag finns 11 Cyrano restauranger med detta koncept som bas. För dig som vill röra dig i centrala Göteborg, och äta på en riktig kvalitet restaurang är just denna Bistro det bästa valet. Vi ligger mittemot Universeum och bara 100 meter till svenska mässan.

Restaurang cyrano prinsgatan göteborg
restaurang cyrano prinsgatan göteborg


Sitemap