Main Page Sitemap

Most popular

För att kunna administrera kundprofiler, genomföra analyser samt marknadsundersökningar. Börjegatan går från Uppsala centrum genom Librobäck och fortsätter sedan som länsväg 272 mot norra delen..
Read more
Ombord på fartyget Sealife tar vi dig till de smultronställen som finns ute i Göteborgs vackra skärgård. Här får ni möjligheten att kombinera goda skaldjur..
Read more

Karta stockholms södra förorter


karta stockholms södra förorter

med den Södertörns domsaga. Det som avviker är den stora andelen som har sitt arbete utanför området, och att det finns en klar majoritet av sympatisörer med den rödgröna alliansen i motsats till den klara majoriteten åt andra hållet i övriga Stockholm.

Söderort kan ses bestå av tre koncentriska halvcirklar av bebyggelse: Närmast Södermalm ligger närförorter som alltmer börjar betraktas som en utbyggd innerstad. 78,2  av befolkningen mellan 2064 år är förvärvsarbetande 3 (hela staden 77,8  4 ). Öppna och förstora kartbladen och orienteringsbild genom de olika pdf-länkarna.

Karta i 16 blad över Stockholm med förorter och närliggande kommuner. Används även inklusive kommuner på Södertörn söder om Stockholms kommun. Även infälld karta över. Söderort har en solfjäderform med Årstaviken och Södermalm i norr och Mälaren i väster. Österut gränsar Söderort till Nacka kommun med gränsen i Nackareservatet och Ältasjön. 3,5 är arbetslösa 3 (hela staden 3,3 4 ). Under de sista årtiondena har sedan ytterligare bostadshus uppförts på tidigare industrimark till exempel vid Vin Sprits gamla område vid Liljeholmskajen. Inom området bor 343 753 invånare 3, vilket är drygt en tredjedel av hela stadens befolkning.


Sitemap