Main Page Sitemap

Most popular

Inuti kyrkan väntar flera sevärdheter, bland annat i kryptan, där du kan se jätten Finn krama en kolonn. Wenn du auf unsere Website klickst..
Read more
Titta på online - hela filmen : http #mewe. Titta Pitch Perfect 2 gratis online med svenska undertextPitch Perfect 2 Hela Filmen Undertext Svensk På..
Read more

Godset lundsgaard


godset lundsgaard

og Thalia og hundene Anders og Ella. Energikrav og bæredygtighed, avlsgården er i forbindelse med renoveringen også energirenoveret. Valg af materialer er betinget af ønsket om traditionelt vedligehold. Lundsgaard, som er en del det gårdanlæg, hvoraf en del i dag er ombygget og nyrenoveret og huser Kulturhus Anexet. Økonomi og værdiforøgelse, ved at supplere Godsets traditionelle landbrug med indtægter fra den nye funktion, holdes bygningerne, opvarmede og i live gennem brug - hvilket subaru Service gävle sikrer bygningsanlæggets bevarelse på langt sigt.

På godsets 530 hektar jord drives i dag økologisk landbrug og bæredygtig skovdrift. "Dette er det skjønneste sted i verden" formodes den gamle "Teatergreve" at have sagt, mens han en årrække var bosat. I dag drives der stadig skov- og landbrugsdrift, selvom tiderne har gjort, at det ikke længere er i helt samme størrelsesorden, som det var engang. Visionerne var, at invitere verden indenfor og skabe et kulturelt fyrtårn og et begavet samlingspunkt. Eksempelværdi, projektet er udført under Realdanias program Fremtidens Herregård pg demonstrerer en konkret måde at bevare de historiske og store bygninger på landet gennem at nytænke funktion i en optimeret, renoveret bygningsramme. En tur rundt i de halvtomme bygninger beretter om en anden tid, hvor sammenholdet, håndværket og de gamle teknikker var nøglen til at holde gang i produktion og bygninger. Renoveringen er langtidsholdbar og gjort af de bedste materialer med tekniska kontoret jönköping sophämtning en klar holdning til kvalitet, æstetik og holdbarhed.

godset lundsgaard


Sitemap