Main Page Sitemap

Most popular

"Man har blivit tvungen att vika Hallsbergs bangård på mitten". En bra mötesplats för våra samarbetspartners, menade Kjell. De olika sulkys som används visades upp...
Read more
Ladda ner Tiendeo appen, tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. 49, 118 49 stockholm Karta och vägbeskrivning 25 0 Skriv ett..
Read more

Göteborgs akvarium


göteborgs akvarium

samband med fikat. Du behöver inte anmäla dig till våra möten utan det är bara att dyka upp. När vi har lyckats bra delar vi med oss av våra odlade djur till andra akvarier. Gothia Motor AB, gothia Motor AB, gothia Motor. Bor du i eller i närheten av Göteborg är GCA en guldgruva för dig som delar vårt intresse. Korallträffar, sedan 2011 ordnar Akvariet färsksaltad västeråsgurka korallträffar, två gånger om året, med föredrag och visningar bakom kulisserna.

Forskning, bakom kulisserna finns ett DNA-lab och ett experimentlab, där studenter med jämna mellanrum utför sina examensarbeten. Vår lokal är belägen svarta oliver borås lunch i Gamlestadens medborgarhus på Brahegatan 11, 415 01 Göteborg. Här har du verkligen chansen att göra riktigt bra fynd och då kommer även besökare från många andra delar av Sverige (och Norden) hit, både för att köpa och sälja fiskar och akvaristiska tillbehör. Då och då anordnar vi även utlandsresor till Tyskland, Danmark eller andra länder för att besöka butiker, odlare, utställningar och mässor. Det kommer att få stora konsekvenser för livet i havet.


Sitemap