Main Page Sitemap

Most popular

Hos oss ingår en kostnadsfri försäkring när du önskar hyra ut stugan. För den som gillar bad ligger många av våra stugor nära hav..
Read more
Plus för mycket färsk frukt till efterrätt och det stora utbudet av tesorterna, även lösviktste. Man äter och blir mätt och behöver inte göra något..
Read more

Stockholm universitet antagningspoäng


stockholm universitet antagningspoäng

högskola (LTH antagningen at kansli dot lth dot. För sommarkurser finns statistik sedan sommaren 2009, fördelad på kurser respektive lärosäten. Universitets- och högskolerådets antagningsstatistik.stockholm universitet antagningspoäng

Senast uppdaterad: idansvarig: Studentavdelningen.
Bokmärk och dela Tipsa.
Hitta antagningspoäng för alla utbildningar vid Stockholms universitet år 2017.

Hyra bil i stockholm amsterdam
Sjukvård stockholm city
Skolan semester stockholm 2018 sydafrika pdf
Kammarrätten i stockholm migrationsöverdomstolen adress

Jämför utbildning, vill du se statistik för en viss utbildning över flera terminer är det enklare att använda. Besöksadress: Genetikhuset, Sölvegatan 29 B Lund, karta på, postadress: Antagningsavdelningen. Lunds universitet, box Lund). Statistiken är fördelad på lärosäten eller utbildningsnamn. För frågor om behörighetsbeslut och urval. Uppdelning efter antagningsomgång, statistiken på vår statistiksida är uppdelad efter typen av antagningsomgång. Om du vill se vad den lägsta antagningspoängen var till en viss utbildning en tidigare termin, går du till statistiksidorna som vi länkar till i högerspalten. UHR:s statistik gäller antagning till höst- och vårtermin, sommarkurser, masterutbildningar och internationella kurser. Kommer jag in på utbildningen? Där kan du också se hur många som sökte utbildningen och hur många som antogs.

stockholm universitet antagningspoäng

Privata hyresvärdar stockholms län
Malmö högskola antagningspoäng 2018


Sitemap