Main Page Sitemap

Most popular

Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, sida 1 av 72 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Resultatsida..
Read more
Vi kommer att behandla de uppgifter du lämnar på blanketten. När du lämnar in en ansökan eller anmälan till oss kommer vi att spara och..
Read more

Göteborg helsingborg fotbolls vm 2018


göteborg helsingborg fotbolls vm 2018

matchen hålls i Moskva den 14:e juni då Ryssland spelar mot Saudiarabien. I utvalda städer har vi möjlighet till alkoholservering så bjud på öl eller vin till maten. 28 700 kr 287 kr per person för 100 gäster. Vi visar sändningar från SVT och TV4 som startar ca 2 timmar innan matchstart med försnack i studion som ni också får visa. . Lindholmen, i samma lokaler som populära Street Food Market Lindholmen normalt håller till vankas det fotbollsfest! VM på plats i Ryssland? Här visas alla mästerskapets matcher på storbild i deras trevliga biergarten. Biosnacks - Stor klassikermeny med en mellanpopcorn och läsk.

Se våra fotbollshjältar kämpa och asiatisk matbutik stockholm hötorget känn hela biosalongen lyfta när det blir mål. . Bjud på goodiebags och visa en egen reklamfilm innan matchen drar igång. Förutom Sveriges matcher visar man också samtliga Brasiliens matcher. I halvlek kan ni mingla med era gäster i foajén och äta god mat och dryck. Gå vidare till bokningsförfrågan för att välja andra tillval såsom mat och dryck och skräddarsy ditt event. Vi behöver din bokning så snart som möjligt - Först till kvarn! Göteborg och flera andra arenor i Sverige. Terrassen på Clarion Post Hotel, med storbildsskärmar och grymt ljud blir den soliga terrassen framför. Anmäl ditt intresse för ett företagsevent i världsklass där biosalongen blir din arena. Börja med att fylla i stad och antal personer för att få en prisuppskattning. Samla dina kunder och medarbetare och heja fram Sverige i någon av de tre gruppspelsmatcherna eller när de går vidare till final! Försnack från studion ca 2 timmar innan kick-off.

Elite hotel marina plaza helsingborg restaurang, Team stiga göteborg, Göteborg bokhandel,


Sitemap