Main Page Sitemap

Most popular

Tavlan anger att Du får parkera högst 15 minuter i följd. Tavlan anger att endast personer med särskilt parkeringstillstånd får parkera på platsen. Notera att..
Read more
Stockholm, centralt men samtidigt håller en hög form av kvalite? Din bil mår bättre med ångtvätt. Därför väljer vi ett bättre alternativ då man kan..
Read more

Helsingborg ishockey lag Storbritannien lyssna live


helsingborg ishockey lag Storbritannien lyssna live

fall av brott mot repressalieförbudet Rätten för offentliganställda att riskfritt kunna slå larm anonymt eller inte i medier har en stark historisk tradition i och repressalieförbudet finns för att cheferna inte ska få ta reda på vem som lämnar uppgifter till medier eller bestraffa. Martin Schibbye har slagits av tystnaden kring deras fall och i en krönika berättar han här om deras öde - och om det han vet om vad som behövs för att överleva fysiskt och psykiskt som fängslad reporter. . Reporter: Johan Cedersjö "Swishmedier" och relationen till sin publik Det finns idag en uppsjö av aktörer som uppmanar sina följare och sin publik att sponsra deras arbete genom donationer. Samma sak med ett lundy passagerarfärja samtal med radioprofilen Susanne Ljung, som inte alls äger rum på det café i Aten, som programledaren ger sken. En sajt som ingår i mediehuset 24Sverige som på kort tid lanserat ett tiotal lokala sajter i södra Sverige. När människor annars syns i medier brukar det betyda en viss mängd kritik, men TV-meteorologer lyckas alltid slå an en annan sträng ute i stugorna. En granskning som har rest många frågor om hur polisen hanterat ännu ett prekärt ärende inom kåren. Ska det här ses som ett hot eller en möjlighet för mediebolagen? Varför hanteras det ena fallet si, och det andra så? När det gäller ljudbaserad journalistik så är det inte längre bara Sveriges Radio som står för allt utbud.

Reporter: Jonna Westin Chefredaktör går till företag han hyllat i krönika I september skrev chefredaktören för Värmlands Folkblad, Tommy Ernerudh, en text om att han var trött på nyhetsvärldens citat allt för stora fokusering på det negativa. Sveriges Radio 00:34:52 Historien bakom P4 Jämtlands havererade Ganman-intervju Intervjun med Jens Ganman varar i två minuter. 3 Sat, 10:00: 3951 Läsare jagar fifflande parlamentariker I Storbritannien har den politiska eliten hamnat i gungning efter en rad avslöjanden om fifflande parlamentsledamöter. Inte blev det bättre i veckan när en debattartikel med hårresande innehåll publicerades i tikeln bar partistyrelseledamoten Sümeyya Gencoglus namn.

Branded content är berättelser som görs som journalistik men betalas av en annonsör och har till syfte att gynna den annonsören. Den här veckan om valet 2010. . I vår sommarserie om Nyheterna vi aldrig glömmer har vi nu kommit fram till sista delen. Hård kritik riktades efter detta mot P4 Värmland för bristande kontroll av en av deras reportrars politiska engagemang.

Hur kommer det sig att osanning fick stå oemotsagd och trots alla fel varför sändes programmet, bara några timmar senare, ut på nytt? Nyligen satte Uppdrag Granskning tänderna i hur Sida hanterat ett biståndsprojekt i Zambia. Vänner, vittnen och familj, som inte gjort något fel, men som dras med i stormen av bara farten. . Något som väcker frågor om hur noga SVT kollade. Ett förtroendet som är av yttersta vikt inte minst för nyhetsredaktionen Ekot. Ja, dom nostalgipärlorna ligger inte längre tillgängliga på SVT:s hemsida Öppet Arkiv. I veckan kom det senaste draget: Svenska dagbladet, som haft gemensamt med a-presstidningarna, ska slås samman med ett gäng tidningar med bakgrund från många olika partier. Nyligen rapporterade SVT Skåne i en lång rad publiceringar om hur Länsstyrelsen satt munkavle på en anställd. Megastäderna Bombay och Karachi har lamslagits, hem har raserats, byar har dränkts. På 1990-talet drog Tv4:s nöjessuccéer miljonpublik på helgerna. Men det var en nyhet som var lite för bra för att vara sann och under veckan kom även beskrivningen av händelsen att förändras. Den 3 februari 2007 sänds det första Medierna i P1 någonsin.


Sitemap