Main Page Sitemap

Most popular

You can find quirky, weird and wonderful accommodation close to nature all over Sweden. I kept staring at it for a long period of..
Read more
Dorunners samarbetspartner SendGrid Inc. Den som gör en förfrågan är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner /. I Uppsala län finns det sammanlagt..
Read more

Ursprungligen borås


ursprungligen borås

under åren invigdes det nya Åhaga med pompa och ståt den Idag kan vi konstatera att lokalen har överträffat alla förväntningar. Old news not marked as such. I november 2000 registrerades Åhagastiftelsen, en ideell stiftelse som har till ändamål att främja kulturlivet i Borås och Sjuhärad. De har fått uppleva konserter, shower, konferenser, mässor och events av mycket hög klass. Med tiden en övergiven lokverkstad.

Här är historien om Åhaga drömmen som blev sann. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Från lokverkstad till förfall. Tankar om att förvandla den gamla lokverkstaden till ett hus för kultur, möten och upplevelser slog genast rot.

Åhagastiftelsen är en ideell stiftelse utan vinstintressen. Verkstaden var ansluten till Borås Central via spår utmed Spårgatan/ Gånghestervägen som ursprungligen var en del av den gamla Kindsbanan. Sedan invigningen 2002 har nästan en miljon människor besökt Åhaga. Verksamheten består idag av 5 affärsområden. Anläggningen byggdes ut 1903 sedan Borås Alfvesta Jernväg hade övertagit Kindsbanan. Åhaga driver sedan 2009 all restaurangverksamhet i egen regi.

Borås arena översikt, Äldreboende borås trandared, Buss från borås till västerås, Dexter borås sven eriksson,


Sitemap