Main Page Sitemap

Most popular

Vi hade många inspirerande samtal och jag blev faktiskt påmind om hur jag själv var när jag var student - nyfikenheten och entusiasmen! Career Center..
Read more
Förtäring av alkoholhaltiga drycker är förbjudet. Outnyttjade biljetter köpta i kassan, ombord på bussen, hos en återförsäljare eller i en automat återlöses inom giltighetstiden (3..
Read more

Vegetarisk mat butik i stockholm


vegetarisk mat butik i stockholm

vägar lika gott. Det är kul att det finns så många olika sorter av kaffebönor, rostning och smaker att välja på över hela stan. Och på Vigårda kan man faktiskt sitta kvar en stund utan problem. Idag var vi i sällskapet ute på stan och ville ha något gott men ändå enkelt att äta. Det var gott och nytt för mig!

Kanske en av de mer exotiska ställena som serverar vegetarisk mat i Sthlm.
På Abyssinia blir man aldrig besviken och personalen är trevlig och maten är god.
Bra erbjudanden och rabatter för.

Servicen var trevlig och jag fick en speciell liten genomgång av hur det fungerar här eftersom det var mitt första besök. Hon som serverade sa att det bara var att komma in igen om jag ville ha mer. Om man är nöjd med själva konceptet, dvs.

Den var riktigt god. Vasagatan 7, Norrmalm/City Om guiden till vegetariska restauranger i Stockholm Guiden till vegetariska restauranger i Stockholm uppdateras löpande. Prisklass: Ca 100 SEK. Jag ess-lund skanska kamera kan förstå att Indian Garden vunnit flera priser för sin utmärkta mat! Helt klart en av de bästa vegetariska restaurangerna i Stockholm!


Sitemap