Main Page Sitemap

Most popular

Jakob Åsberg Johnels, Department of Neuroscience and Physiology, University of Gothenburg, is an Associate Professor at the Department of Neuroscience and Physiology, University of Gothenburg..
Read more
Samarbetet ska utgå från de nationella och lokala mål och riktlinjer som gäller för respektive verksamhet. Vår förskola ligger naturskönt vid Edsviken. Verksamhetsplanen ligger till..
Read more

Eldningsförbud stockholm juni 2018


eldningsförbud stockholm juni 2018

grillare. Källa: MSB, sofia rostrÖM andersson 13:26. Foto: TT, publicerad, på grund av den höga brandrisken i skog och mark så är det fortfarande eldningsförbud i Skog och mark. Information om eldningsförbud hittar du ofta på din kommuns webbplats eller hos räddningstjänsten. Se till att alltid ha möjlighet att släcka med vatten. Var mycket försiktig med engångsgrillar. Men likafullt får polis och räddningstjänst lägga resurser på folk som trots eldningsförbud grillar i skog och mark. Brandmän går på övertid för att klara torkan. Grillning kan leda till böter, förbrytelser mot totalförbudet leder till brott mot lagen om skydd mot olyckor och kan leda till dagsböter och alltså variera från person till person. Den kalla och regniga inledningen av sommaren är som bortblåst. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

Information om brandriskprognosen får du på följande telefonnummer: Södertörn, tfn Övriga Stockholms län, tfn. Totalförbudet omfattar även alla typer av grillar med öppna lågor. Tydligare vad som gäller, ett utökat förbud omfattar alla platser inklusive privat tomt där det tidigare varit carlotta outfit lund tillåtet att elda. Om du upptäcker en brand i skog och mark, larma snabbt 112 och meddela position för branden. Skulle man inte komma fram där får man vända sig till oss så får vi komma och släcka grillen helt enkelt. Läs om eldning av trädgårdsavfall. Nyheter 13:26, extrem brandrisk i stora delar av landet. Engångsgrillar får inte heller ställas direkt på marken. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Enligt länsstyrelsen så är det endast tillåtet att grilla vid särskilt iordningställda grillplatser, där det inte finns risk för brandspridning. I stället har det under en period varit varm, torrt och soligt i stora delar av landet. Respekten mot myndigheter är låg, men jag hoppas att all uppmärksamhet vi får gör det tydligt vilka risker man tar med att elda.


Sitemap