Main Page Sitemap

Most popular

Township, LahoreToday, your ad could be posted here. Jessie Camboulives tog examen vid Sorbonne Law School och studerar för närvarande för att ta. Islamic Summit..
Read more
Så får du plats med hela ditt cv på en sida. Vårt skandinaviska arv influerar vår design och gör oss unika som internationell modekedja. Vi..
Read more

Golvläggare uppsala


golvläggare uppsala

kostnadseffektivt alternativ när du skall renovera, bygga nytt eller bygga till. Riksavtalskunder, vi kan säkerställa så att du får samma höga nivå på måleri vart än i landet. Företag, många av Sveriges största bolag jobbar idag med Sandå. Magnus, Mölnlycke, elsie Alvén, brf Jublet, kvarnen uppsala öppettider ica park Astoria.

Vi erbjuder även golvslipning i Uppsala. Vi utför allt från mindre servicejobb till stora entreprenader, främst inom ROT-sektorn. Måleri, våra målare står rustade för att ta hand om alla typer av målning och tapetsering. I början av sjuttiotalet säljer Olle företaget som efter några turer får namnet BPA måleri.

golvläggare uppsala

Bostadsrätts-förening, bostadsrättsföreningar är en stor och viktig kundgrupp för Sandå. Klicka nedan på den kundgrupp som du tillhör för mera information om vad vi kan göra för dig. Vi är måna om att ha en dialog med våra kunder för att kunna utför att bra arbete som du som kund blir nöjd med och vi arbetar alltid noggrant. Vi lägger alla typer av golv så som exempelvis trägolv, parkettgolv och plastmattor. Vi har över 20 målare med gesällbrev som kan både traditionellt måleri och måleri med moderna färger. Byggbolag, alla Sveriges största byggare jobbar idag med Sandå.

Kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill ha utfört. På Kungsholmen i Stockholm grundade han företaget Sandå Målerifirma.

Logotyp mall för uppsala universitet, Broströms kafé uppsala, Duka uppsala,


Sitemap