Main Page Sitemap

Most popular

Together with Mikael. Last half is missing. The French cover was different to the Swedish one but it featured the same photo from the "hat"..
Read more
follow, you are here: Venues F Flustret, Uppsala, Sweden, aug 4 2017, may 6 2016. Medicate Me, bully, wild Boys, dreamin' in a Casket, into..
Read more

Göteborg-majorna explosion


göteborg-majorna explosion

som allmänfarlig ödeläggelse. LÄS MER: Explosion i lägenhetshus i Göteborg. Det får vi se efter att teknikerna är klara, säger Hans Lippens. Räddningstjänsten åkte med flera styrkor och ytterligare insatsledare.

Majorna på grund av en misstänkt explosion.
En explosion inträffade i ett trapphus i, majorna i Göteborg vid 22-tiden på fredagskvällen.
Polisen misstänker att det rör sig om någon form av sprängattentat.

Ett vittne, som bor ett par hus bort från huset där explosionen inträffade, hörde en tydlig smäll. Söndersprängd entrédörr, enligt GP:s reporter som befann sig på platsen var innergården avspärrad under kvällen. Dessa kan kontakta polisen på telefonnummer 11414. Måndagens explosion är den andra på mindre än en vecka i Göteborgsområdet. Polisen fortsätter utreda, på lördagsmorgonen hade räddningstjänst, nationella bombskyddet och polisens tekniker lämnat platsen. Polisen tog på morgonen vittnesuppgifter och hade spärrat av platsen för teknisk undersökning. Vi kommer undersöka vilka som bor i trapphuset och genomföra en dörrknackning för att höra om någon sett eller hört något under gårdagen, säger polisens pressinformatör Thomas Fuxborg på lördagsförmiddagen. Vid.30 var polisen fortfarande på plats och arbetade med den tekniska undersökningen och har utrymt totalt fem lägenheter i bostadshuset. Snart är det val, den 9 september går vi till valurnorna, valresultatet kommer förmodligen att ge en indikation på hur många som har tröttnat på förd politik där Sverige blir allt otryggare, på allt fler ställen och orter. Enligt en av inringarna ska man ha sett två personer springa från platsen i anslutning till explosionen, men ingen är i nuläget misstänkt eller gripen. Polisen på plats vid bostadshuset. Bombteknikerna hittade inga metallrester och det brukar tyda på att det inte är en handgranat som använts, utan det är nåt annat som exploderat där.

Under natten till lördagen var även polisens tekniker på plats och undersökte trappuppgången. . Polisen är nu angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i samband med explosionen. LÄS MER: "Min familj och jag är under hot".


Sitemap