Main Page Sitemap

Most popular

Publicerad: Mån 01 oktober, västerås är den 5:e största handelsstaden i Sverige och vi har det 3:e största handelsområdet. Publicerad: Ons 21 februari, just nu..
Read more
Hier sind also sowohl Schriftsteller aus. Delar av det allmänna utbildningsområdet har olika innehåll för studenter med inriktning mot frivillig verksamhet och studenter med inriktning..
Read more

Elite hotel marina plaza helsingborg restaurang


elite hotel marina plaza helsingborg restaurang

Ladström.30-12.00 Avslutning.00-13.00 Lunch Hotellrum Det finns hotellrum reserverade på The Winery. Vi erbjuder ett lyxigt nyårspaket för två personer med både övernattning, fantastisk mat och god dryck. Inom branschen Flygplats återfinns medlemmar som bedriver flygplatser. Det kommer att serveras fika och lunch under dagarna. Detta är en ny del av KOM-KL, vårt omställningsavtal, fyrisfjädern uppsala öppettider och tillkom då Arbetsgivarna och några av parterna har gett Omställningsfonden ett nytt och bredare uppdrag att stötta våra medlemmar. Kursen ger dig kännedom om de viktigaste reglerna för den allmänna pensionen och pensionsavtalen KAP-KL och akap-KL.

Boka en natt på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg Boka en natt på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm Charmerende Weekend gavekort - Gavekort til hotel Bauer Watertechnology - Träffa oss

Elite hotel marina plaza helsingborg restaurang
elite hotel marina plaza helsingborg restaurang

Plats och tid Datum - Plats SKL-huset Adress Hornsgatan 20, Stockholm Information om anmälan Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den Pacta och KFS kommer därefter att bekräfta ditt deltagande via mail. Dessutom får du möjlighet att lära känna din nya arbetsgivarorganisation och ta del av hur vår nya vd och ordförande ser på framtiden. Ordinarie frukosttider Måndagfredag.3009.30 Lördag.0010.30 Söndag.3012.00* * Vid Snooze på söndagar (gäller ej under sommarperioden eller jul- och nyårshelgen) För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 145 kr (Barn 0-5 år: ess-lund skanska kamera Gratis, 6-12 år: 50 rabatt). Efter kursen ska du ha fått verktyg som kan hjälpa dig att hantera några av de utmaningar som du kan stöta på i det löpande arbetet gällande förhållandet mellan arbetsgivaren och de anställda. Varje utbildningsdag har 16 platser. 10.00.00 erbjuder vi därför dig, via ett webbseminarium, en inblick i vilka möjligheter som finns för din organisation. Kursledare Erik Lardenäs Sista svarsdatum har passerat Välkommen till PactaIntro den 1 december, en introduktionsträff för dina kollektivavtal. Målet med dagen är att få grundläggande kunskap om de kollektivavtalade pensionerna och försäkringarna inom Sobona-sfären. Workshop med fokus på erfarenhetsutbyte. Avgift Utbildningen är kostnadsfri för medlemmar i Pacta och KFS.

Göteborg restauranger fisk
Tåg hässleholm till helsingborg


Sitemap