Main Page Sitemap

Most popular

Det är också viktigt att Skånes universitet och högskolor knyts till forskningen och anpassar sin utbildning efter den. Investors, welcome to our Investors section, here..
Read more
Främst under vår och höst blir det inlägg av bloggtyp, dominerade av bilder. Priset har delats ut sedan 1992 och går till en nyligen..
Read more

Trafikskola stockholm moped


trafikskola stockholm moped

stora kunskaper och utmärkta pedagogiska förmåga. Hos oss möter ni en trevlig och avslappnad atmosfär som främjar lärandet. Vår mopedutbildning har ett paketpris som gäller om du uppnår de krav vi ställer på varje moment. Det enda undantaget är om man vill köra en så kallad moped klass 2, då behöver du bara ett förarbevis. Vi vill att våra elever ska köra bra och säkra bilar, därför har vi på JPs körskola valt att ha Nissan Note/Nissan Qasqai som bilar i utbildningen. Hos oss får du tillgång hille församling gävle till en centralt belägen skola som du hittar i Globenområdet, vilket gör det lätt att nå oss med lokaltrafiken.

Hotell stockholm centralt erbjudande
Cykellopp stockholm karta
Nyo Flygplats till Stockholms centrum
Afrikansk restaurang stockholm söder

Din moped hämtar du snabbt från cykelförrådet eller parkeringen på gatan och kör iväg. Vi på JPs Trafikskola Stockholm har en lång erfarenhet, utbildningsmetoder som ligger i framkant och ett fokus på våra elever. Se gärna våra erbjudanden. Vi lånar ut moped och all tillhörande skyddsutrustning'. Självklart är vi medlemmar i STR Sveriges Trafikskolors Riksförbund, vi ser det som en kvalitetsmärkning och något som våra elever kan lita.

Trafikskola stockholm moped
trafikskola stockholm moped


Sitemap