Main Page Sitemap

Most popular

Adjustable hem hood, secure hand pockets, elastic cuffs. Adjustable hood and hem for a near-custom fit. UA, storm technology repels water without sacrificing breathability 100..
Read more
In next week's, tLS, oUT, seamus perry, how to hear a poem. Siobhan magee, cows, milk and modernity, this week's TLS, november 23, 2018, books..
Read more

Axfood brutto helsingborg


axfood brutto helsingborg

från närliggande städer/områden som inte är mer än 40 kilometer. Du har säljfokus och förmågan att driva lönsam försäljning. Mer information, för oss är mångfald en affärsmöjlighet. Om du vill veta mer om vad boo hund egenskaper tjänsten innebär, kontakta Fredrik Prebeus, tel. Bli en av oss, vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum.

Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Ett fel har inträffat och servrarna kan inte bearbeta din förfrågan just. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum. Du är bra på att prioritera, tycker om att jobba i team och är duktig på att lära ut till andra. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Det här förväntar vi oss, som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet med att skapa en inspirerande butik. Vidare har du ett gott kundbemötande, goda kunskaper om produkterna på avdelningen. Nu söker vi flera medarbetare till vår nya polisen malmö provisoriskt pass butik i Helsingborg. Allmän information, axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Du får arbeta med försäljning, ägna dig åt säljande varuexponering och följa upp hur det går. En grundförutsättning är att du är matintresserad och tycker om att arbeta med människor.

axfood brutto helsingborg


Sitemap