Main Page Sitemap

Most popular

Du kan också skriva exempelvis författare, titel eller ämne. Marianne Fredriksson 62 Konsten att få mentala supe. 3 E-bok Lena Furberg 15 Min Hästs bästa..
Read more
Max also provides sometimes nice discount coupons. Beer burger storgatan 76, vi har checkat in på härliga Clarion Collection Hotel Slottsparken på Storgatan. 2018..
Read more

Soppkök malmö julafton


soppkök malmö julafton

On, nov 12, 2014 12:27 CET. Senare blev vi inbjudna till Stadmissionen tillsammans med flera andra organisationer för att diskutera situationen för våra EU-Migranter om eventuellt öppna någon verksamhet för dem då många från EU har kommit till Malmö för att stanna. Under mötet fick projektet ännu en frivillig. Tack Emmaus i Fredriksdal som dessutom betalar fakturan för våra bord och stolar som vi var tvungna att hyra in till vår fest under Julafton. Nu är det mindre än två veckor kvar till julafton och engagemanget har varit enormt både från privatpersoner och förangemanget har lockat Skånemejerier att donera stora mängder av bland annat ost, smör, mjölk och grädde. A lokal som rymmer 500 personer, dukar, porslin, bestick och teknik. Soppkök Malmö är inte ensam om att bry sig om hemlösa och behövande. Tanja och jag tillsammans med fler volontärer bestämde att vi skulle ha sommar soppkök varje tisdag under Juli månad. Januari 2013 började med att det var otroligt kallt i Skåne.

Soppkök Malmö startades för snart två år sedan på initiativ av privatpersoner som ville skapa opinion mot den växande hemlösheten i Sverige i vårt Malmö.
Vår ursprungliga inspiration fick vi av Soppkök Stockholm där det hela började som det så ofta gör i större städer.
Malmös hemlösa kommer att fira julafton i Moriska paviljongen on, nov 12, 2014 12:27 CET.

Ju fler som ansluter sig ju lättare är det att få till en förändring. Det som dock var positivt var att vi fick lite mera information om vad för information vi kan ge ut till våra EU-Migranter som kommer till oss med frågan om vart de kan vända sig. Taggar: media, jul, malmö, hemlöshet, Politiker, fattigdom, Julafton, hemlös, Soppkök Malmö, projektsoppkök, Medborgare. Låt oss påverka nu när det är valår. Då vi för övrigt anser att hemlösheten är en skam för vårt samhälle. Moriskan bidrar med ett fullt engagemang för att förverkliga en varmare och öppen julafton för alla behövande. Tyvärr behövs Soppkök Malmö fortfarande. I år har antalet hemlösa i Malmö ökat från 9 vuxna och en kraftig ökning av barn från 329 till 467, enligt Malmö stads årliga kartläggning. Vi har mycket att göra detta år! Projektgruppen, bestående av sju studenter från Service Manager utbildningen i Malmö, har i början av november träffat lunds advokatbyrå Moriskans personal för att diskutera detaljer och planera närmare inför julafton. Vi fick en sådan fin gemenskap med varandra och fick även lära känna fler volontärer som anslöt sig. Kan man ha det bättre än så?

Soppkök Malmösoppkök malmö julafton

Parkera malmö live konserthus
Malmö söderkulla


Sitemap