Main Page Sitemap

Most popular

Can a gluten free person get a good meal at this restaurant? Zoom in to see updated info. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu..
Read more
Vilka måste anmäla verklig huvudman? Staten, landsting och kommuner samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande. Doktor Abelins Gata Stockholm. We and..
Read more

Städfirma uppsala


städfirma uppsala

kamp mot klockan hos oss kan du vara trygg att lämna ditt hem i våra händer medan du ägnar dig åt viktigare saker det är klockrent. Städarna i Uppsala drivs av den prisbelönta tidigare UF-företagaren Alva Rytterbro. Kontakt, oM OSS, vi är ett företag som gör det lilla extra, städning kan vara att enbart göra rent men vi har kunskapen att göra det där lilla extra som sticker ut och göra våra kunder överraskade. Att komma hem till ett smutsigt hem efter en lång dag på arbetet kan kännas oerhört tungt. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål från punktinsatser då och då till städning varje vecka.

Vi hjälper dig och din familj att skräddarsy ett paket med det ni behöver för att underlätta er vardag.
Hemstädning uppsala OM OSS Vi är ett företag som gör det lilla extra, städning kan vara att enbart göra rent men vi har kunskapen att göra det där lilla extra som sticker ut och göra våra kunder överraskade.
Hushållsnära tjänster i Uppsala som underlättar vardagen såsom veckostäd och storstädning.
Spendera din tid på något roligare och låt oss ta hand om städningen!

Städfirma uppsala
städfirma uppsala

Built using WordPress and the. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och meddelande bröllop bröllop 8 år medarbetare! Städarna i Uppsala hjälper idag närmare 400 privat- och företagskunder varje månad med löpande hemstädning, fönsterputsning, lokalvård och liknande tjänster. Vi alla vill ha ett rent och prydligt hem, men det tar tid att få det, speciellt om man har familj. Vi är ett företag som bryr sig om våra kunder, oavsett om du är en liten- eller stor kund garanterar vi ett arbete med högsta möjliga kvalité, till minsta möjliga pris. Det finns många måsten i livet, låt inte städningen vara en av dem! Få tid över till annat, hemstädning. Med vår utbildade och erfarna personal kan vi hjälpa dig att få det rent även där det är mest svåråtkomligt. Våra medarbetare utbildas genom vårt interna utbildningsprogram som vi kallar Städarna Academy och våra medarbetare arbetar diskret och professionellt. Städfirma i Uppsala, välkommen till Händiga Händer! Har du frågor angående våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss på Händiga Händer ekonomisk förening!

städfirma uppsala


Sitemap