Main Page Sitemap

Most popular

Färska och färggranna ingredienser med ett oprocessat resultat helt utan socker och gluten. Sally voltaire systrar, i köpkvarteret i Sickla har systrarna Voltaire en restaurang..
Read more
Jag vet vem mannen är och har träffat honom på gatan och hälsat flera gånger. Har man sett någonting är det tacksamt om man hör..
Read more

Stockholms skärgård stugor


stockholms skärgård stugor

km öster. Bekväm altan runtom huset. Kajaker med flytväst ingår i hyran som delas med Calypso. Endast familjer, inga ungdomsgäng. Tillgång till kajaker som delas med stugorna Calypso och Lillglimt på samma fastighet. Obs: Nu privat bostad. Familjevåningssäng med 120 90 cm bäddmått. Stockholms skärgård, men du behöver aldrig stressa heller, njut av din semester i din egen takt!

Stuga Emil (Mynäsudd) Utö Emils stuga i början av området Mynäsudd har en plan och barnvänlig tomt. Det är också fint att ta kvällsfikat vid någon av de närbelägna stränderna några hundra meter bort och se solnedgången och kanske ett kvällsdopp. 17 dagar Sjötomt med strålande sjöutsikt och fritt läge har detta fina hus med stor altan i soligt västerläge. Telefon: Epost: Hemsida för Svartsö Skärgårdshotell Utö Värdshus Olika sorters rum i flera annex: hotellstugorna, Kvarnvillan och Stenhotellet.

Sen finns det en del fina skärgårdspensionat och även några riktigt tjusiga skärgårdshotell. 14 dagar Inte ofta skriver vi måste ses - men detta är något extra. Det finns 2 loft med vardera 2 sängar och ett sovrum nere med två sängar. Sommargården: 4 större hus, 4 mindre hus. 9 dagar Budgivning pågår Välkommen till denna trevliga fastighet vilken ger dig möjlighet att disponera antingen som permanent eller fritidsboende! Nära till affärer och restauranger där det mesta händer! Fina rum, fin utsikt. Telefon: Epost: Hemsida för Gålö: Ekuddens Vandrarhem Gällnö Vandrarhem Telefon: Hvilans Vandrarhem Enkelrum, 2-bäddsrum, 4-bäddsrum, flerbädds. Varmt välkomna till Lågarören och detta prydliga och välhållna vinterbonade fritidshus på Rådmansö med båtplats. Stugan ligger på en fin tomt med högt och bra läge mot sjön Måsnaren. Är ni fler, hyr även Calypso på samma tomt. Midsommar torsdag - söndag.

På nedervåningen finns i ena delen kök med matsal och i andra ett konferensrum samt ett sovrum i mitten. 20 dagar På ljust och soligt läge i Enviken med havet inom gångavstånd, ligger det här fritidshuset med hög standard samt kommunalt vatten och avlopp. Här finns två fritidshus på en högt beläg. Övrig tid öppet för grupper enligt överrenskommelse.


Sitemap