Main Page Sitemap

Most popular

Sök din resa i appen eller under. Du kan köpa biljett med Jojo-kort eller betalkort. Tänk på att inte hålla kortet mot kortläsaren. Aktuella tider..
Read more
Varva teoriutbildning och övningskörning så tar du till dig kunskaperna bäst. Bekräftelser skickas med sms och e-post. Vi hjälper er att sätta upp mål och..
Read more

Hungrig.se lund kontakt


hungrig.se lund kontakt

5 minuter med valfria företag. Jump to, press alt / to open this menu. Du älskar att cykla på stadens gator och samtidigt bidra med din positiva energi, positiva attityd och professionella bemötande. Det viktiga för oss är att anställningen får bästa förutsättningar för en långvarig och robust lösning. Har egen cykel, har en iPhone eller Android, har god lokalkännedom och hittar i stan. Matleveranserna sker inom den staden du är anställd för och det är givetvis meriterande om du har en mycket god lokalkännedom. Du är: 18 år eller över, positiv och kvicktänkt. Programmet ser ut enligt följande den 28 november:.00 Insläpp, presentation av respektive företag. Det tycker inte.

hungrig.se lund kontakt

Privat vårdcentral i lund
Ica kvantum lund öppettider

Kaffe och fika serveras till alla. Sista dag för anmälan är 27/11. Anmäl dig till jobbeventet på mailadress, skriv Jobbevent buss mellan malmö köpenhamn i ämnesraden, namn, telefonnummer och bifoga gärna. Sedan 2002 har vi hjälpt företag och arbetssökande att hitta varandra. Eller ladda ned " appen här och sök efter /new-york-pizza/lund/22222 app. Företagsutveckling ansvarar för detta jobbevent på vårt eget kontor, på uppdrag för ett antal företag som har behov för tjänster som denna. Just nu söker vi cykelbud i: Om jobbet, din uppgift blir att leverera mat från stadens restauranger direkt till beställande kund, med ett leende på läpparna. Du är tävlingsinriktad skicklig på planering, orientering med positiv attityd. Mer information kring jobbeventet och tjänsterna finns på vår hemsida. AB Företagsutveckling i Lund arbetar med arbetsmarknaden, låter det tråkigt? Du är i god form och hittar riktigt bra i din stad.

Söker Cykelbud i Malmö Jobbaextrahungrig.se lund kontakt


Sitemap