Main Page Sitemap

Most popular

Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Vollständiges Profil ansehen, blockieren, link zum..
Read more
Här får du mer av allt! Bostadsbytet är en gratistjänst för alla hyresgäster hos AB Bostäder i Borås. Här får du det bästa Spotlight kan..
Read more

Klättervägg lund 4h


klättervägg lund 4h

This coming Saturday will be our last "nollningsaktivitet skateboarding at 4 H Gården at Östra Torn. Men vi ska försöka se till att ha ett gäng brädor som man kan låna och bytas av med. Som tur är så är det en inomhushall och vi är inte beroende av väder och vind.

Vi kommer att öppna upp hallen kl 14 och hålla igång ett par timmar. Poängsystemet varierar mellan olika tävlingar, men vanligen vinner den som klarat av flest problem. En annan bra källa till information är Svenska Klätterförbundet. Inom den Svenska Fjällklubben bildades redan på 1960-talet en alpin sektion som ägnade sig åt klättring, men det var först i början av 1970-talet som Svenska Klätterförbundet såg dagens ljus. Den som kommer högst vinner. Stängt, stängt, wednesday 07:00 - 10:00 18:00 - 21:00 16:30 - 18:00. Vassalens område (gamla I22) X-huset, Kiruna. Här kan du hitta klätterväggar i Sverige. Skidalpinism Tävlingar i skidalpinism sker i fjäll- eller alpinmiljö.


Sitemap