Main Page Sitemap

Most popular

Dezember 2014, freundlicher Service. Anzumerken war aber die Temperatur der Speisen. Abwechslungsreiches Angebot, es reicht von lokalen Gerichten über Holzofen- Pizza bis zum fernöstlichen Einschlag...
Read more
Vill man ta det aningen lugnare (och hålla lite i plånboken) kan man besöka Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården eller Slottsskogen med dess djur och stora lekplatsen..
Read more

Lackering köksluckor göteborg pris


lackering köksluckor göteborg pris

till göteborg hammarby sjöstad 100 cm) 320,00 - 385,00. Vi har valt att stanna där på luckbyten eftersom det finns för många parametrar att ta hänsyn till. Det gör vi genom vår miljöpolicy samt att vi främst arbetar med vattenbaserade färger som är skonsamma mot både miljö och människor. Vill du ha ett kök med wow-känsla eller ett mer klassiskt kök? Du kan utgå från din egen smak, husets karaktär eller vad som är modernt. Kulör framtagning från färgprov pristillägg 600.00 kr (viss kulöravvikelse kan inträffa). Då kommer vi kunna hjälpa dig att hitta ett kök i din stil, för dina behov och som passar din plånbok. Miljön och vår påverkan på den blir en allt viktigare faktor för alla företag att ta hänsyn till. Lackering köksluckor Sprutekniken anpassas till materialen och vi använder lacker fria från lösningsmedel. Kvalitid, goda referenser OCH rimliga priser. Varför inte välja en färg till köksdörren och köksmöblerna som passar i det nya köket?

Tänk igenom hur nu vill använda ert kök, laga mat, läsa läxor, samlingspunkten på festen. Lacka om köksluckor och möbler för ett bra pris. Snyggt att ha samma nyans i hela hemmet. Spårfrästa och släta luckor, luckor och fronter i fanerad MDF.

Sto Kök kan ge dig en högglanslucka; vi vet att hemligheten ligger i att luckan är lackad i riktigt hård polyesterlack. Lackera köksluckor för ett uppdaterat och fräschare kök. Svedbergs Lackering är ett av de ledande företagen inom industrilackering  i Stockholmsområdet. Det viktigaste för dig har vi sammanfatta i några punkter nedan: Ta god tid på dig, bilda dig en uppfattning om vad du tycker om och vad som är din stil.

Liseberg Göteborg Sverige
Flyg göteborg new york direkt
Göteborg barn

Vi finns i Högsbo Industriområde i det vackra Göteborg. Med vår lackering kan du sätta din personliga prägel på köket. Detta kök har vi gjort ett fingerat luckbyte på, dessutom har vi valt att utrustat det på tre olika sätt: budget, standard, premium. Högglanstillägg 75 på nedanstående priser, priserna gäller för normalt slitage, avvikelse på priserna kan förekomma. Per enhet 35,00 - 47,00, borrning av nya hål för knopp/handtag. Att måla köksluckorna, eller som vi säger, lackera köksluckorna, förändrar direkt köket på ett lätt sätt. Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler, dörrar samt utför industrilackering. Lackering av möbler, ca pris lämnas vid inlämningstillfället ring gärna innan och beskriv era möbler för att få en prisbild.

Maskering.Ej karm 2900,00 - 3300,00. Svedbergs Lackering strävar efter att ligga i framkant vad gäller miljö och hållbar utveckling. Inredning ensam kan lätt fördubbla ursprungspriset, allt hänger på vilken utrustningsnivå du väljer. Bordsben skall vara demonterade på bord.


Sitemap