Main Page Sitemap

Most popular

Mega Musik Gymnasieskola, järnvägsgatan 25, Helsingborg, 252 24, Sweden, high School, Music Lessons Instruction School.47 km, johannes Hedberggymnasiet, trädgårdsgatan 25, Helsingborg, 25007, Sweden, high School.62...
Read more
Från Till, helgagatan 1 Mörtlösa 582 78, lINKÖping Öppettider. Vad har du för e-postaddress? Ändra, k-rauta, linköping finns även på 20 andra adresser. K-rauta..
Read more

Nattliv stockholm onsdag


nattliv stockholm onsdag

konserter och dj:s, men nattklubbarna hålls på fredagar och lördagar. I vår klubbkalender kan ni hitta ca 30 nattklubbar som har öppet på helgdagarna. Här varvas drinkar med dj:s i både baren och restaurangen, och publiken som hittar hit är blandad. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Har ni tips på var man kan skriva upp sig på en gästlista till en nattklubb får ni gärna kontakta oss. Ett tips till dig som vill ha en egen hörna och möjlighet att vila benen är givetvis att boka ett eget drinkbord. Stureplan 2, City/Östermalm Södran är en klubbveteran med populära klubbar i hela huset.

Stockholm: nattliv och klubbar Nattliv City Guidenattliv stockholm onsdag

Bauhaus stockholm öppettider, Väder stockholm smhi, Radisson blu stockholm bar,

För de som gillar att röja loss på ett dansgolv som är fyllt till bredden är Rose det bästa alternativet. Det är klubbarna Rose och Fou som orsakar folksamlingen. Trädgården, hammarby Slussväg 2, Stockholm 274 incheckningar denna månaden, trädgården har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Det skiljer sig en del att gå på nattklubb i Stockholm om man jämför med övriga städer i Sverige. Exklusiv Nattklubb Öppet till 03:00 220 kr, club Nype, stureplansklubb Öppet till 03:00 120 kr, collage, stureplansklubb Öppet till 03:00 180 kr, Garderob. Berns/Neu på Keyflow m/venues/5145/neu, i ett gammalt slakthus utanför city huserar den här hypade klubben där man kan festa loss till elektronisk musik i mesta industrimiljö. Här hittar du även information kring öppettider, inträde och åldersgräns. Ansök om gästlista här. Vilken musikstil gillar jag? Utöver flera dansgolv stoltserar Slakthuset även med en 600 kvadratmeter stor takterrass för soligt sommarhäng.

Se även: Karta, med sina fantastiska lokaler har Berns skapat en oas mitt i city, med mat, fest och underhållning för en bred publik. Publiken är bred och representeras av såväl hipsters som yngre söderbesökare. Med palmer, badtunnor, solstolar, grill och härlig musik så finns det något för att alla ska. Med två våningar till sitt förfogande. Bar 54, nattklubb på Söder Öppet till 03:00, gratis till.00 sen 100. Om du är danssugen ska du ta dig till övervåningen. Det finns publika gästlistor som vem som helst kan skriva upp sig på och de är till för att nattklubbarna vill få dit folk så tidigt som möjligt på kvällen. Oavsett om du vill släppa loss till indiepop, lyssna på hiphop eller gå på schyssta spelningar så är det hit du ska bege dig.


Sitemap