Main Page Sitemap

Most popular

However, when you consider the New York Rangers, Ottawa Senators, Buffalo Sabres and Detroit Red Wings are rebuilding and the New York Islanders could lose..
Read more
Normalt sett finns en vattenmätare för hela huset och inte någon koppling mellan enskild förbrukning och kostnad. För att du skall kunna ta rätt beslut..
Read more

Facket kommunal malmö


facket kommunal malmö

få hela sitt liv att fungera trots speciella arbetsvillkor. Läs mer om andra fackförbund universitetsplatsen 2, helsingborg som kan intressera dig, bla. Här finns kontaktuppgifter för Kommunals förbundskontor. Kommunanställda har det högsta medlemsantalet i Kommunal. Kommunal (Svenska Kommunalarbetareförbundet) är facket för dig som är anställd i en kommun, i ett landsting eller region, inom kyrkan, i ett kooperativ, i ett kommunalt bolag eller inom naturbruk. Sektionerna samordnas av de 13 avdelningarna i landet.

Facket kommunal malmö
facket kommunal malmö

Kommunal har över 500 000 medlemmar. Totalt har man 467 sektioner och mer än 300 klubbar. Samtidigt arbetar man med arbetsgivarna för att de ska inse värdet av bättre vård och att detta kan göras med den personal man redan har. Behöver du hjälp på jobbet? Arbetsplatsombuden kan också vara skyddsombud som värnar om arbetsmiljön inom ett visst område. Förutsättningen är att du har varit medlem i både Kommunal och en a-kassa i minst ett. Det finns olika medlemsavgifter beroende på din månadslön och om du är medlem i a-kassan. Presskontakt Är du journalist eller representant från medierna och behöver information om Kommunal, så hittar du Kommunals presskontakt här. Du arbetar inom någon av följande branscher; djur och natur, funktionsnedsättning, förskola-skola, hälso- och sjukvård, kök och städ, räddningstjänst, sotning, Svenska Kyrkan, teknik, trafik eller äldreomsorg. Några exempel på arbetsgivarorganisationer som facket har kollektivavtal med är Sveriges Kommuner och landsting SKL, Arbetsgivareföreningen KFO, Kommunala Företagens Samorganisation, KFS, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet SLA, Svenska Kyrkans Arbetsgivarorganisation och Bussarbetsgivarna, BuA.

Helsingborgs kommunala bostäder
Polisen malmö provisoriskt pass
Hsb malmö jobb


Sitemap