Main Page Sitemap

Most popular

Konstverken ska projiceras med gobo-strålkastare på vita fasader som gestaltats på de nya byggnaderna för ändamålet. Stockholms stadshus, zweiter wurde. I projektet med Rådhuset var..
Read more
Och därmed satte Simen Kristiansen i Tranås ett nytt världsrekord. Tar sig Roine Gylesjö vidare i Gladiatorerna? Brandstyrkor omringade elden Larm om skogsbrand inkom till..
Read more

Göteborgs stad jobb administratör


göteborgs stad jobb administratör

miljö med mycket fart och fläkt! Du är utvecklingsorienterad och tar egna initiativ till att förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekyteringshjälp. Meriterande med erfarenhet av arbete med IT-system såsom Xpand, winst. O mottagning (1785 lediga jobb i hela Sverige)Barnsköterska (2 lediga jobb i hela Sverige)Sjuktransportör (5 lediga jobb i hela Sverige)Ambulanssjukvårdare (47 lediga jobb i hela Sverige)Sjukvårdsbiträde (25 lediga jobb i hela Sverige)Hemtjänstassistent (15 lediga jobb i hela Sverige)Vårdbiträde (220 lediga jobb i hela Sverige)Hemvårdare (1. (4 lediga jobb i hela Sverige)Elingenjör, fartyg/Fartygseltekniker (1 lediga jobb i hela Sverige)1:e Fartygsingenjör/1:e Maskinist (1 lediga jobb i hela Sverige)Teknisk chef/Maskinchef, fartyg (2 lediga jobb i hela Sverige)Maskinbefäl, fartyg (1 lediga jobb i hela Sverige)Befälhavare (3 lediga jobb i hela Sverige)2:e Styrman (2 lediga. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. (1 lediga jobb i hela Sverige)Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.

Välkommen att söka jobb i Göteborgs Stad!
De uppgifter som du lämnar i samband med din ansökan är offentliga och kan lämnas ut om någon begär det.
123 Lediga Administratör jobb i Göteborg.
Lediga jobb: Administratör (Göteborgs stad.

Erfarenhet av att fungera som administrativt stöd till chefer. Du har lätt för att lära dig nya IT program och uttrycker dig väl både i tal och skrift. Du trivs i en stöttande roll, är kommunikativ samt duktig på att bygga relationer. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten.

göteborgs stad jobb administratör


Sitemap