Main Page Sitemap

Most popular

Stockholm är Sveriges huvudstad och Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Läs mer om hur vi använder cookies. Anslutning med flyg, tåg eller buss finns..
Read more
Brava Vattenrening erbjuder även två års reningsgaranti under förutsättning att råvattnet inte förändras och givetvis att handhavande sköts enl. 100 nöjd kundgaranti, vi gör alltid..
Read more

Göteborgs stad jobb administratör


göteborgs stad jobb administratör

miljö med mycket fart och fläkt! Du är utvecklingsorienterad och tar egna initiativ till att förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekyteringshjälp. Meriterande med erfarenhet av arbete med IT-system såsom Xpand, winst. O mottagning (1785 lediga jobb i hela Sverige)Barnsköterska (2 lediga jobb i hela Sverige)Sjuktransportör (5 lediga jobb i hela Sverige)Ambulanssjukvårdare (47 lediga jobb i hela Sverige)Sjukvårdsbiträde (25 lediga jobb i hela Sverige)Hemtjänstassistent (15 lediga jobb i hela Sverige)Vårdbiträde (220 lediga jobb i hela Sverige)Hemvårdare (1. (4 lediga jobb i hela Sverige)Elingenjör, fartyg/Fartygseltekniker (1 lediga jobb i hela Sverige)1:e Fartygsingenjör/1:e Maskinist (1 lediga jobb i hela Sverige)Teknisk chef/Maskinchef, fartyg (2 lediga jobb i hela Sverige)Maskinbefäl, fartyg (1 lediga jobb i hela Sverige)Befälhavare (3 lediga jobb i hela Sverige)2:e Styrman (2 lediga. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. (1 lediga jobb i hela Sverige)Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.

Välkommen att söka jobb i Göteborgs Stad!
De uppgifter som du lämnar i samband med din ansökan är offentliga och kan lämnas ut om någon begär det.
123 Lediga Administratör jobb i Göteborg.
Lediga jobb: Administratör (Göteborgs stad.

Erfarenhet av att fungera som administrativt stöd till chefer. Du har lätt för att lära dig nya IT program och uttrycker dig väl både i tal och skrift. Du trivs i en stöttande roll, är kommunikativ samt duktig på att bygga relationer. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten.

göteborgs stad jobb administratör


Sitemap