Main Page Sitemap

Most popular

Vilka faktorer kan förklara väljarstödet för dessa partier? Mer om projektet 2021 Göteborgs stadslinbana På uppdrag av trafikkontoret Göteborgs Stad bidrar NCC i arbetet med..
Read more
Frågor om skolans deltagande besvaras av Hanna Geterud. Eventuella frågor om besöket besvaras av utbildningsledare Andrea Palmberg. Du anmäler dig genom att fylla i detta..
Read more

Lediga jobb i stockholms län


lediga jobb i stockholms län

nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Du publicerar enkelt annonsen själv och den finns på inom en timme och på /jobb inom ett dygn. Anbudsingenjör Sista ansökningsdag: - Gävle Vi växer inom vår entreprenadverksamhet i Uppsala/Gävle/Dalarna och behöver därför förstärka vår anbudsorganisation med en anbudsingenjör i Gävle med inriktning Hus och Bostad. Trä och armering/betongarbetare till Växjö, Kronoberg och Blekinge NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Kompetensbygget 2019 Sista ansökningsdag: - Stockholm Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad?

Lediga jobb och platser anmälda till arbetsförmedlingen med flera för arbetslösa på Vi Mellan Jobben. Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC. Som konsult på Vårdlänken Bemanning och Rekrytering erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag.

Projektchef Sista ansökningsdag: - Göteborg Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion med goda ledaregenskaper och söker en ny utmaning i en högpresterande avdelning? På NCC Building Väst har en rad stora och komplexa projekt i regionen på gång och utökar nu vår organisation med ytterligare en kollega Vi söker nu efter vår nästa Projektchef med flerårig byggbakgrund som vill fortsätta utvecklas som ledare och arbeta med en rad. Tycker du om att koordinera och beskriver dig som en social person som har lätt för att ta kontakt med andra? Varje vecka publiceras tusentals annonser och oavsett inom vilken kategori eller län du söker, så kan vi nästan garantera att du hittar ett jobb som passar dig. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Hållbarhetsspecialist Mark- Vattenmiljö Sista ansökningsdag: - Stockholm NCC Teknik är en avdelning inom NCC Infrastructure. Som gruppchef för energigruppen har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samtidigt som du arbetar operativt som specialist i NCCs projekt. Sista ansökningsdag: - Skellefteå, inom NCC Infra North arbetar vi idag med en rad spännande mark- och anläggningsprojekt och vi ser med tillförsikt på framtiden. Arbetsledare Luleå Sista ansökningsdag: - Luleå Arbetsledare till Luleå Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Du kommer att vara med och utveckla våra processer, metoder och verktyg för att förbättra och effektivisera vårt arbete med planering i projekt inom NCC Infrastructure. Sjumånaderspraktik LTU 2019 Sista ansökningsdag: - Stockholm Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Ingenjör 389, mekanik 319, elektronik 157, civilingenjör 151, konstruktör 98, energi Miljö 62, teknisk rådgivare Försäljningsingenjör.


Sitemap