Main Page Sitemap

Most popular

Mer information finns. Kopiera/klistra in den här länken för att skicka den till dina vänner. Vi öppnade med ett kanonerbjudande som vi nu tänker köra..
Read more
Zahlung, retouren, versand, einkaufshilfen, zahlungsmethoden, defShop Apps, wir versenden mit. Weco Werksverkauf in Eitorf, meyer schreibt am um 09:10 Uhr zum. Schreibt am um 20:49..
Read more

Kampsport stockholm i sommar


kampsport stockholm i sommar

styrka är att guida dig som ny medlem med den säkraste och effektivaste träningen tills du når resultat du trodde du bara kunde drömma om! Söndagar.09.20 basic (40 min söndagar.10.00 barnsparring för de mer erfarna (40 min). Klä era barn löst och ledigt, gärna t-shirt och shorts.

Har aldrig varit så motiverad att syssla med något tidigare. Två dagar i veckan har vi därför egna pass för kidsen. Vårt svar är enkelt, kolla in schemat och kom ner och provträna gratis!

Måndagar kl.17.30, fredagar.15.20, från 13 år och uppåt är det ok att delta i vuxenträningen. Sommartider (barn Söndagar.20 (40 min söndagar.10.00 barnsparring för de mer erfarna (40 min). Börja träna, information till dig som vill komma igång med träningen så fort som möjligt i nybörjargrupperna. Vi undervisar dem såväl i kickboxning med självförsvar och BJJ (brasiliansk jiujitsu/brottning). De lite äldre barnen (11-13 år) har vi juniorträning för, detta sker i samband med matchträningen för våra juniorer, men nivån anpassas efter gruppens förmåga, även dessa har två träningstillfällen per vecka. Kommer du med bil? Välkommen till Sollentuna kampidrottsförening! Detta är vad Nexus handlar.

FightClub Stockholm Sveriges bästa kampsport!kampsport stockholm i sommar


Sitemap