Main Page Sitemap

Most popular

Kollektivtrafik tunnelbana, buss, färja och spårvagn till Gröna Lund Buss 67 från Karlaplan och spårvagn 7 från Kungsträdgården kör ända fram till Gröna Lund...
Read more
Restsymtom i form av koncentrationssvårigheter, nedsatt minnesförmåga, försämrad koordination, nedsatt hörsel och ibland även bestående förlamningssymtom är ganska vanliga, hos såväl lite äldre barn som..
Read more

Stockholm bläck


stockholm bläck

föredrar mer traditionella arrangemang. Här finns en del olagliga taxiförare och därför är det säkrast att resa med något av stadens seriösa taxibolag. Mellan Stockholms öar finns det flera båtlinjer och vissa körs med traditionell ångbåt. De elavbrott helsingborg senaste publikmagneterna är abba the Museum och Swedish Music Hall of Fame. Många turister åker på dagsutflykt till någon större ö, som Utö eller Fjäderholmarna, där det finns gott om kaféer, restauranger och små butiker.

I den tidigare dynamitfabriken finns numera kafé och festlokaler och i den omgivande trädgården finns det gott om utrymme för picknick. Hovet är en annan omtyckt arena, där ett antal kända artister har fått taket att lyfta genom åren. Lite längre bort ligger även Östermalm och Stureplan, med lundberg x ray många exklusiva butiker. En av de mest kända lokalprofilerna i området var Astrid Lindgren, som i över 70 år bodde i en lägenhet på Dalagatan, med utsikt över Vasaparken. Turister brukar ofta börja med att besöka Gamla stan och det Kungliga slottet. Här finns även flera gamla kyrkor, som Riddarholmskyrkan och Storkyrkan med anor från medeltiden.


Sitemap