Main Page Sitemap

Most popular

Tvätt av bilen tar högst 2 timmar. Har du varit på Emporia i Malmö? Denna jätte-galleria är ett av de mest spektakulära köpcentren i Europa..
Read more
Oslo Börs stängningscall börjar 16:20-16:25, Danmark börjar 16:55-17:00 och Sverige Finland 17:25-17:30. En kvart innan öppning börjar auktionen för att fastställa jämnviktspriset på aktierna. Börsen..
Read more

Plommonkräm på färska plommon


plommonkräm på färska plommon

har en innertemparatur på 70C. Jag bor en rad torv mulch torv för bättre fukthållning. Nedanför andra poster i ämnet "Dacha och trädgård - med egna händer". För god avkastning, plantera minst tre sorter av olika mognad.

Rör försiktigt ner sojablandningen, det kan stänka lite. Smält sockret och 2 msk vatten (för 4 port) i en liten kastrull på medelvärme, rör ej i kastrullen. Häll av och låt ånga. Låt såsen svalna något. Tänk på att i de tidiga åren är det troligt att växter har tillräckligt med mat som planterades i planteringsgräset. Sv Vad är detta, plommon? Ingefärssås: Blanda soja, ingefära, vinäger och fisksås i en skål. Späd ev med 1 dl vatten (för 4 port). För att öka fertiliteten hos den plats där du planerar att plantera, måste du ta in gödsel 5 kg / m2, superfosfat 100 g / m2, kaliumklorid 50-70 g / m2 och kalk från 4 kg / m2 (på sandiga lummiga jordar) till. Sv Imorgon har jag plommon så det räcker för Sankte Per och allihop! Dela, kärna ur och halvera korv och äpple fyllda ekollon squash välsmakande video plommonen. Fyllningshålet måste toppskiktet blandas med humus eller kompost som kompletterats med 500 g dubbelsuperfosfat och 100 g kaliumsulfat eller 1 kg av trä aska utgrävda jorden.

Livsnjutarnas gourmetkök lite mera wow i magen Page
NyTinat - Söta pajer
Pepparbakad karré med plommon - och ingefärssås Recept
Tarte och marmelad på plommon, sVT recept


Sitemap