Main Page Sitemap

Most popular

Din avgift går till banor och hallhyror. Klicka här för amälan, klicka här för mer information). Konståkningsskolan vänder sig till åkare som vill förbättra..
Read more
Sluta och se henne/honom som en som flyr. Om så önskas kan du åka på turné med ett besök till fabrikerna i syfte att köpa..
Read more

Bilprovningen lund gunnesbo


bilprovningen lund gunnesbo

bromsat släp 345. På den här stationen kan du endast betala med kort men är du företagskund kan du även betala med faktura. Vi hjälper dig, hitta svar på dina frågor eller kontakta kundservice. Det är dock värt att notera att den här stationen endast kan ta emot fordon med en maxhöjd på 2400. Källa: m och Clearcar. Öppettider: måndag - fredag.00 -.00 (lunchstängt.30-12.30). Båda stationerna erbjuder drop-in-besiktning och på Carspect kan du antingen gå med under besiktningen eller sitta ner i deras lounge och dricka en kaffe. Besiktning obromsat släp 365 kr, besiktning bromsat släp 425 kr, efterkontroll personbil 295. Stationen håller även öppet vissa lördagar och då är öppettiderna 9-14. Nyhet, nya regler för när fordon ska kontrollbesiktas.

Nya regler 2018 1 00 koll! Besiktas andra station, belägen på Höstbruksvägen, håller öppet måndag-fredag 7-18. Alla Besikta-stationer erbjuder tilläggspaket på sina besiktningar och det finns två olika typer - Plus och Komplett. Registrera dig här: Nyhet, nu behöver vi din åsikt!

Betyg för Bilbesiktning i Lund (4.4 av 5) - 79 omdömen. Största tillåtna höjd 3500 mm, största tillåtna vikt 3500 kg, största tillåtna axelavstånd 7000. Besiktningsstationen som ligger på Porfyrvägen har öppet.40-18, måndag till fredag samt lördagsöppet 8-13. Besiktningsstationen kommer att ligga på Rönnebergsvägen 1 i Svalöv. Besikta har två stationer, den ena ligger på Porfyrvägen 10 Gastelyckan medan den andra ligger på Höstbruksvägen 2 i Gunnebo. Här kan du boka, ändra och betala din tid. Utgångspunkten i vårt arbete är att ge dig en säkrare besiktning. Även på den här stationen kan du besikta din bil, mc, lätta lastbil och släppvagn. Carspects andra besiktningsstation, som ligger på Traktorvägen, är öppen 8-17 och har även den lördagsöppet vissa lördagar. De två, carspect -stationerna för besiktning finns på Skiffervägen 15A i Gastelyckan och Traktorvägen 13 i Gunnesbo.

Lund till stockholm med tåg
Hem staden lund
Sankt månsgatan 17b lund
Bmw i lund


Sitemap