Main Page Sitemap

Most popular

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss. Kontakta mäklaren för mer information. Belägen i välskött..
Read more
Klarabergskliniken ligger mycket centralt i Stockholm på Klarabergsviadukten 90nästan "ovanför" Centralstationen. Då vi delar lokaler med vår systerklinik Hudläkartjänst som har vårdavtal med SLL sedanär..
Read more

Platschef bygg göteborg


platschef bygg göteborg

dock senast 23 november. Lediga jobb Platschef, bygg. Du kommer ha kundkontakt och arbetar med kundrelationer. Du är ansvarig för ekonomi, budgetuppföljning, fakturahantering och riskinventering. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Du har gedigen erfarenhet av liknande uppdrag sedan tidigare och är väl insatt i exemeplvis (AB/ABT/LoU). Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Som platschef hos oss har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för dina projekt och för att dess mål uppnås.

Restaurangguiden göteborg gp, Skärgårdsöarna Göteborg, Grafikverkstad göteborg, Lackering köksluckor göteborg pris,

Trivs du i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Staff Scandinavia Search Interim Östermalmstorg 1 11442 Stockholm, stockholms län, lediga jobb i Stockholm, publicerad: Sista ansökningsdag: Platschef, bygg. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel.


Sitemap