Main Page Sitemap

Most popular

Sedan tidigare flyger Icelandair och WOW air till Reykjavik från Stockholm/Arlanda. Staden fick flera nya gator och en ny järnväg, nya stadsdelar och flera fabriker..
Read more
Vedija, lund, odontologas, sunnanväg 14E, Lund 3 vertinim.00 /., rodyti vis url vertinimas. Lisa Marie Blaschke ( 17:23 excellent, highly skilled and competent staff. Kr..
Read more

Helsingborgs kommunala bostäder


helsingborgs kommunala bostäder

men för barnen finns även en särskild hörna inbäddad i grönska med trädäck, koja och sittpuckar. Det ljusa köket är väldisponerat med bra arbetsytor och gott om förvaring. Nu erbjuds ännu en sekelskiftsvåning på Olympia! Visa meny, direkt betyder att lägenheten hyrs ut utan hänsyn till antalet köpoäng. Hållbarhet Att bo klimatsmart är hållbart i längden Helsingborg stad och det nya H har en tydlig miljöprofil och här satsar man extra mycket på hållbarhet. Hämta materialet genom att klicka på pilarna: Nyfiken på Ophelias Brygga?

Borttagen före visning, borttagen före visning. Öppet upp till nock, värmande kamin och stort uterum. Här ser du också enkelt vilka lägenheter som är lediga och vilka som redan har fått sig en köpare. Fint kök, läckra vyer från sundets pärla, både. Med hjälp av våra väl valda inredningskoncept gör vi det enkelt för dig att sätta en egen prägel på köket. Rymlig villa - sundsutsikt I lummig miljö mitt i centrala Helsingborg med närhet till hela stadens utbud med caféer och butiker, samt fem minuters promenad till strand och.

Exklusivt stenhus beläget på solig och insynsskyddad hörntomt med flera härliga uteplatser att njuta av! Huset är välskött och. En riktigt läcker tvåa med renoverat badrum och stort vardagsrum. Lägg till ett genomgående fint skick med nytt kök, en fantastisk takbalkong i solläge samt hiss Kliv in och öppna dörrarna till denna attraktiva gavellägenhet på Jönköpingsgatan 40C. Kakelugnar, stuckaturer fiskbensparkett är bara några av de tidstypiska attiraljerna ni finner här! Bor du i någon av husets takvåningar har du en egen terrass om 40140 kvm! Här bor ni i en sta. Representativ villa - slående vy över sundet! Ophelias Brygga vid Helsingborgs hamninlopp har ett spektakulärt läge med utsikt över Öresund och ligger ett stenkast från centralstationen. Området Oceanhamnen I Ophelias Brygga i Oceanhamnen bor du nära både stad och vatten, vilket gör det enkelt att promenera och cykla dit du ska.


Sitemap