Main Page Sitemap

Most popular

Är man överkänslig är det dock viktigt att tänka på att vi är ett bageri, som dagligen hanterar stora mängder vetemjöl, nötter, ägg och mejeriprodukter...
Read more
Kollektivavtalet är ju ett minimilöneavtal, men det är också så att kollektivavtalet täcker upp om till exempel ett företag inte skulle ha betalat in en..
Read more

Utställare linkoping


utställare linkoping

Tjäder för att starta upp och leda deras designavdelning, Krook Tjäder Design. Anders var en mycket stor PR-man som gjorde både företaget och Åhus vida kända. Han har även som konsult vunnit första pris i Swedish Lighting Award i ljusdesign 1989, 19Arbetar i idag som konsult och rådgivare inom området ljus och belysning och medverkar som expert i de främsta tekniska expertkommittéerna för framtagande av globala och europeiska standarder inom belysningsområdet. Han studerade industridesign vid Konstfack i Stockholm, Universitetet i Essen samt vid Lénsci - Les Ateliers i Paris. Henrik Schulz, henrik Schulz arbetar som arkitekt och formgivare och är utbildad på Chalmers i Göteborg, Konstakade. Med innovativa lösningar när det gäller möblers form och funktion har Stefan Borselius vunnit både svenska och internationella priser.

S kresultat atelj Lyktanutställare linkoping

Armatur: Bumling, Simris, Supertube, Circling, Crystal, Forsythia, Jasmin, Juniper, Kanon, King, Knubbling, Oak, Queen, Raket, Sovo, Tube. Olle Lundberg Olle Lundberg startade sin karriär som designer i slutet på 80-talet. alessandro-cardinale, alessandro Cardinale Peter Nilsson formgivare arkitekt La Sapienza Rom Ray KTH Stockholm designer. kristian-andreason Kristian Andréason Tundra Spoon pigdesign Andreason Kristin Liebel kiwi quad designer Startade 1999 Pigdesign tillsammans med Kristin Leibel.

Alexandra Schremer, alexandra Schremer arbetar som ljusdesigner och formgivare och är utbildad på Jönköpings Tekniska. I Sverige och norra Europa märks Weekdaybutikerna, med specialanpassad armaturdesign. Utfört designuppdrag för Mölnl. Deras arbete beskrivs som tydligt och generöst med fokus på arkitektur och design - från storskalig stadsplanering till byggnader, interiörer och objekt. Startade Designat Ljus Europa.

utställare linkoping


Sitemap