Main Page Sitemap

Most popular

From 1892 a train ferry was put in service, connecting Helsingborg with its Danish sister city Helsingør. Government of Sweden, effective from Historic Helsingborg, with..
Read more
I glasen häller vi enkelt och gott. Detta för att skydda sina berömda stränder och miljön. Bland vänner och nya bekantskaper. Med vänlig hälsning. #feverlive..
Read more

Blocket uppsala tv


blocket uppsala tv

byråerna kan komma fler till gagn. Kolla hur det går för dom som annonserar hos oss. Och vi har uppmärksammat en whistle blow-funktion inom H H Group (den koncern som Jung tillhör) som lanseras i hela gruppen inom kort. Webbradio, välj P1SR P2 MusikSR P3SR P3 StarSR P4 (Sthlm)SR KlassisktSR MetropolSR MinnenSR 107,5DansbandskanalenFun RadioVinyl 107Mix MegapolThe Voice 105,9PlaydioRocket.3106,7 Rockklassiker. Många diskussioner i förra veckans workshop handlade dels om hur man som kollegor backar varandra och tar ansvar att säga ifrån när ett beteende inte är OK, dels hur vi i våra kundteam kan lyfta jämställdhetsfrågor i den ofta svåra maktbalansen gentemot beställare. Just nu ser vi på hur vi bäst kan göra detta - kanske blir det en plan i google docs för att säkerställa att den ständigt är levande.

Sportbutik uppsala centrum
NetOnNet uppsala
Hr direktör region uppsala
Gillet uppsala konferens

Nyckeln ligger där och tillsammans kan vi förändra. Materialteknik 2, utvecklare 582, support 269, projektledare 89, iT-Arkitektur 86, iT-Konsult 63, nätverkstekniker. På Jung har vi en jämställdhetsgrupp som sedan 2016 arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor utifrån en omfattande jämställdhetsplan. Det som händer nu MÅSTE vara revolutionen. Vi kom också fram till att det laga klocka uppsala finns en styrka i att problem och strukturer lyfts upp till ytan. Den senaste veckan har vi tydliggjort rutinerna som gäller om det skulle förekomma sexism, sexuella trakasserier eller kränkande särbehandling i någon form. Hitta bluffannonser och blocka användare som inte beter sig schyst. För oss är det viktigt att den inte blir en skrivbordsprodukt, utan hålls levande. Alla medarbetare signar planen och lovar därmed att följa den aktivt och agera för att även ställa krav på beställare och underleverantörer. Vi kommer därför att jobba vidare med en idé om ett forum som följer upp hur vi tar oss an jämställdhetsproblem som dyker upp i arbetet med kunder, leverantörer eller hos oss själva.

Blocket uppsala tv
blocket uppsala tv


Sitemap