Main Page Sitemap

Most popular

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Med Ge-Hå S..
Read more
Vår support nås enbart via mejl under dessa dagar. 12 oktober i följande län: Blekinge, Gotland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Västra Götaland. Det innebär att..
Read more

Personlig tränare jobb uppsala


personlig tränare jobb uppsala

mitt intresse för träning, kost och hälsa med en syn att det ska vara roligt, för att där kunna ge den personliga utvecklingen en stark hållbarhet. Prenumerera på kommande jobb här. Sina mål når man genom fokus, varierad träning och genom att ha kul på vägen! Idag har vi drygt 160 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelade på sex länder. . Actic är inne i ett expansivt 4 pistol skede och vi söker ständigt efter nya talanger till våra anläggningar. Gå ner i vikt en gång för alla. Han har arbetat som personlig tränare i många år och kompletterar sitt PT-arbete med massage och coaching inom Neuro-Lingvistisk Programmering. Daniel Sundqvist, VD, avancerad personlig tränare och NLP coach. Läs mer om cookies, här hittar du jobb som ligger ute just.

Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Är lugn och lyhörd med intresse för ständig egenutveckling, alltid med kunden i fokus.

När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt. Anette är utbildad crossfit level 1 tränare och älskar tuffa fyspass utomhus! Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Hon brinner för fysisk aktivitet på olika nivåer och gillar kontrasterna mellan yoga och aerobox. Marcus har jobbat med friskvård och hälsa i flera år och ser fysisk aktivitet som en viktig del i varje människas vardag. Han är även aktiv som naprapat och driver Naprapatklinik 018. Vi erbjuder rätt person en arbetsplats i en dynamisk och växande organisation med stora utvecklingsmöjligheter. . Daniel är utbildad hälsoutvecklare vid Yrkesakademin i Uppsala. Anette har lång erfarenhet av personlig träning och gruppträning. Actic är en av Sveriges ledande friskvårdskedjor.

Malmö till uppsala flyg, Golvläggare uppsala,


Sitemap