Main Page Sitemap

Most popular

Helsingborgs stad bygger busskörfält och gör plats för nya hållplatser med extra långa väderskydd. Omläggning av linje 2, just nu förbereder Helsingborgs Stad delar av..
Read more
Fri uppkoppling till Internet: snabb och säker, fast eller trådlös. Det omsorgsfullt inredda badrummet blir lätt en egen liten oas. En Superior svit är minst..
Read more

Lunds ff fotbollskola


lunds ff fotbollskola

barn och unga en meningsfull fritid till arbete mot våld och rasism. Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Ett samarbete mellan Malmö FF och Lunds kommun. Vilka elever letar vi efter till Fotbollsakademin? I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Kontakta Tome Kackarovski på eller. Alla flickor mellan 6-9 år och pojkar mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Träningarna startar igen från vecka.

Om ni inte kommer in som elev på fotbollsakademin måste ni ändå ha en skolplacering. Select two teams to view direct Team Comparison. Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. Men det främsta målet med fotbollsakademin är att bli behörig till gymnasieskolans nationella program. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies.


Sitemap