Main Page Sitemap

Most popular

Bo på Malmös bästa läge med allt inom kort avstånd, njut av en timmas Jacuzzi och en spabehandling. Här har du nära till shopping av..
Read more
Nu har vi fått hem mopedbilar för omgående leverans! För att boka tid hos oss för service, reparation kontakta oss. Pris: 159 900 kr (från..
Read more

City körskola uppsala


city körskola uppsala

på intensivkurser, traditionell körkortsutbildning och riskettankurser. Sivia har erfarna trafiklärare samt både manuella och automatväxlade bilar. Blåsuts Trafikskola ligger mitt i uppkörningsområdet och du behöver inte åka långa transportsträckor för att göra olika delar i körkortsutbildningen.

Trafikskola, körskola, intensivkurs i Uppsala - Siviacity körskola uppsala

KÄNN friheten MED ETT KÖrkort Öppettider, kontoret: 9:00 17:00, lunchstängt:.00-13.00, körtider mån-fre:.25-17.20, lör, sön:.25-17.20, priser Övningskörning (Körkort B )En körlektion (40 min) 490;. Vi har även automatväxlad bil.  måndag 19/11 kl 17,00 pris 350. Vi utbildar i behörighet B i våra lokaler som är centralt belägna, endast 4 min promenad från buss stationen och 2 min från tågstationen i Uppsala. Vi erbjuder körlektioner på Svenska, Engelska och Arabiska.

Skanska maskin uppsala, Utländska mataffärer uppsala, Nordic wellness malmö city pass,

Vårt mål är att ge dig som elev en god trafikutbildning i en pedagogisk och positiv miljö. Vår trafikskola i Uppsala har funnits i 65 år och flera tusen personer har tagit körkort hos oss. Trafikskolan har varit verksam sedan 2006. Trafikskola, körskola, intensivkurs Uppsala, välkommen till Sivia Trafikskola AB i Uppsala. Teorin kan du välja att studera på Svenska, Engelska, Arabiska, Kurdiska- sorani, Turkiska, Persiska eller Spanska. Vad är viktigast för dig i din utbildning? Våra körlektioner är 50 min långa. Vi utbildar på svenska och engelska.

Hos oss finns inga hinder, bara möjligheter! Utbildade och diplomerade medarbetare. Vi strävar efter att vara Uppsalas bästa trafikskola. Vi arbetar för att du ska få körkort snabbt och smidigt men hålla låga priser.

Friskis och svettis uppsala fyrishov öppettider, Volontär uppsala flyktingar, Svandammshallarna uppsala actic,


Sitemap