Main Page Sitemap

Most popular

Gothenburg offers year-round events and attractions like the Liseberg amusement park and the Opera, sporting events, the annual film festival and book fair, the Way..
Read more
Du brinner för att ge en bra service i varje kundmöte och har ett prestigelöst förhållningssätt. Filter results by: Sortera efter: relevans - datum..
Read more

Yrkeshögskolan västerås inköpare


yrkeshögskolan västerås inköpare

1 ovan. Du ansvarar för eller deltar i verksamheten som inköpare/upphandlare, rådgivare eller konsult inom inköp. Då kan en yrkeshögskoleutbildning inom Arbetsledning för anläggning/infrastruktur vara utbildningen för dig! Sveriges energimål innebär ett stort fokus. Många stora infrastrukturprojekt är i ett uppstartsskede, därför är det stort behov av arbetsledare och produktionsledare. Varumarknaden blir alltmer global och behovet av flexibla, ekonomiska och miljövänliga transporter ökar ständigt.

Yrkeshögskolan västerås inköpare
yrkeshögskolan västerås inköpare

yrkeshögskolan västerås inköpare

Dator västerås bibliotek

Kraftnäten i Sverige står inför en lång period av investeringar, där nätet behöver förstärkas och förnyas för att möta dagens behov av elleveranser och utbyggnad. Utbildningens mål, efter avslutad YH-utbildning kan du leda eller delta i olika former av inköpsarbete. Du kan själv inaktivera dem i din webbläsare. Vi använder cookies för att ska fungera så bra som möjligt. Utbildningen har lagts till i listan till höger. Det finns ett stort behov av fler offentliga upphandlare. Gör karriär i elkraftsbranschen, arbetsmarknaden för elkraftsingenjörer är mycket god. Kraftnäten i Sverige står inför en lång period av investeringar, där nätet behöver förstärkas och förnyas för att möta dagens behov av elleveranser och utbyggnad av förnyelsebar elproduktion.

yrkeshögskolan västerås inköpare


Sitemap