Main Page Sitemap

Most popular

Där hittar du också detaljerade tidtabeller. "Sparpreis Europa"-biljetter från Deutsche Bahn är tillgängliga från 39 EUR. KÖP HÄR, officiella nätbutiken för den tyska statliga järnvägen..
Read more
Vill du veta mer om vad som händer i Stockholm? På så sätt stödjer vi tillväxten av lokala svenska transportföretag och möjliggör för dem att..
Read more

Yrkeshögskolan västerås inköpare


yrkeshögskolan västerås inköpare

1 ovan. Du ansvarar för eller deltar i verksamheten som inköpare/upphandlare, rådgivare eller konsult inom inköp. Då kan en yrkeshögskoleutbildning inom Arbetsledning för anläggning/infrastruktur vara utbildningen för dig! Sveriges energimål innebär ett stort fokus. Många stora infrastrukturprojekt är i ett uppstartsskede, därför är det stort behov av arbetsledare och produktionsledare. Varumarknaden blir alltmer global och behovet av flexibla, ekonomiska och miljövänliga transporter ökar ständigt.

Yrkeshögskolan västerås inköpare
yrkeshögskolan västerås inköpare

yrkeshögskolan västerås inköpare

Dator västerås bibliotek

Kraftnäten i Sverige står inför en lång period av investeringar, där nätet behöver förstärkas och förnyas för att möta dagens behov av elleveranser och utbyggnad. Utbildningens mål, efter avslutad YH-utbildning kan du leda eller delta i olika former av inköpsarbete. Du kan själv inaktivera dem i din webbläsare. Vi använder cookies för att ska fungera så bra som möjligt. Utbildningen har lagts till i listan till höger. Det finns ett stort behov av fler offentliga upphandlare. Gör karriär i elkraftsbranschen, arbetsmarknaden för elkraftsingenjörer är mycket god. Kraftnäten i Sverige står inför en lång period av investeringar, där nätet behöver förstärkas och förnyas för att möta dagens behov av elleveranser och utbyggnad av förnyelsebar elproduktion.

yrkeshögskolan västerås inköpare


Sitemap