Main Page Sitemap

Most popular

Läs mer om vilka tider som finns genom att klicka på boka knappen. Det svenska ljuset och naturen har varit viktiga inspirationskällor. 11:30 Stadsvandring Gamla..
Read more
Företagskund Åker du mycket Taxi eller behöver du ofta snabb budkörning? Bli Avtalskund hos Taxi Lund! Taxiverket billigaste taxi för fast pris till Sturup På..
Read more

Färsksaltad västeråsgurka


färsksaltad västeråsgurka

än en vecka. Skär i skivor och servera på smörgås. Skrivet av, eva 09:08, ska man använda salt med eller utan jod. Hållbarhet och förvaring: I kylskåp ca 4 dagar upp till en vecka. Svar till Eva, skrivet. Hållbarhet, enda nackdelen med Västeråsgurka är att de inte håller sig så länge; 3-4 dagar upp till en vecka brukar de hålla sig i kylskåp.

Färsksaltad västeråsgurka
färsksaltad västeråsgurka

Smakar salt och dill.
Till detta så krävs egentligen bara salt, vatten och västeråsgurka.
(Går att byta ut mot slanggurka om man känner för det) Det man gör är att picka små hål på gurkan med en gaffel och lägga den i saltvatten (1dl salt per liter vatten är en bra tumregel).

Det visade sig att Natriumsorbat sedan några år inte längre tillåts av EU - Jag måtte ha haft någon gammal påse kvar i skafferiet. GI tips: Gurka innehåller nästan inga kolhydrater så Västeråsgurka har därför väldigt lågt. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Pris: ca 20 kr/kg, köptips: Passa på borås borås tme att köpa Västeråsgurka under den korta säsongen augusti-september. Susanne 19:41, det går bra med vilket som. Ingredienser, portioner: 1 sats 1 gurka 2 tsk salt 1 tsk socker ev lite dill. Jag provar lite olika varianter och tycker att dillen snabbt "förstör" smaken. ÖVER 60 MIN Enkel, grundrecept på saltgurka. Skär av ändarna på gurkan. Jag har löst det så att jag byter ut Krondillen c:a var annan vecka. Tips och info, finns i affären: I grönsaksdisken augusti-september.


Sitemap